You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Transpalet Boost cu ridicare rapida - 2000 kg, 2000 mm, roti din PU - tandem

  • Cod produs: 31782
4.009,05 Lei fără TVA: 3.368,95 Lei

Caracteristici:

  • Furci foarte lungi
  • Intretinere usoara
  • Functie de ridicare rapida

Descriere:

Transpalet usor de utilizat si de inalta calitate, cu intretinere usoara. Are o coborare lina a furcilor si manere cauciucate. Unghiul de directie al volanului este de 230 °.

Acest transpalet practic, cu functie de ridicare rapida va facilita manipularea incarcaturilor si marfurilor grele. Mecanismul trece automat la modul de ridicare standard daca greutatea sarcinii este mai mare de 150 kg.

Transpaletul are roti duble din poliuretan (tandem). Rotile din poliuretan sunt moi și silentioase si reduc uzura atat pe roti, cat si pe podele. Este potrivit in special pentru pardoseli denivelate, poate trece cu usurinta peste pietre. Este, de asemenea, o alegere buna pentru utilizare pe camioane. Rotile duble sunt mai potrivite pentru manipularea sarcinilor grele pe suprafete neuniforme si peste rampe si praguri. Distribuie sarcina pe o suprafata mai mare decat roțile simple, crescand stabilitatea camionului si reducand uzura podelei. Rotile din fata afaciliteaza deplasarea sub paleti.

Transpaletul este fabricat din otel de inalta calitate. Chiar si la sarcina maxima, poate fi pornit fara probleme. Intretinerea si service-ul acestui transpalet sunt foarte simple. Manerul ergonomic cauciucat ofera o prindere mai sigura si mai confortabila. Transpaletul este certificat CE.


Parametri tehnici:

Greutate: 80 kg

Inaltimea de ridicare: 85-205 mm

Lungimea furcii: 2000 mm

Latimea furcii: 150 mm

Latimea peste furci: 540 mm

Culoare: gri

Codul culorii: RAL 7024

Material: Otel

Capacitate de incarcare : 2000 kg

Roti in furca: Poliuretan tandem

Ridicare rapida: da

Greutate: 80 kg

Montare: Asamblat


Rating per total 0
Spune-ţi opinia
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun