You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Transpalet Boost cu ridicare rapida - 2000 kg, 1150 mm, roti din PU - tandem

  • Cod produs: 31742
2.857,13 Lei fără TVA: 2.400,95 Lei

Caracteristici:

  • Unghiul roții 220 °
  • Maner ergonomic
  • Functie de ridicare rapida

Descriere:

Transpalet usor de utilizat si de inalta calitate, cu intretinere usoara. Are o coborare lina a furcilor si manere cauciucate. Unghiul de directie al volanului este de 220 °.

Acest transpalet practic, cu functie de ridicare rapida va facilita manipularea incarcaturilor si marfurilor grele. Mecanismul trece automat la modul de ridicare standard daca greutatea sarcinii este mai mare de 150 kg.

Transpaletul este disponibil cu roti simple sau duble, astfel incat sa puteti alege modelul care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra. Rotile simple sunt potrivite pentru transportul de sarcini mai usoare pe podele plane si pentru manipularea paletului din laturi mai lungi. Rotile tandem sunt potrivite pentru transportul incarcaturilor grele chiar si pe podele neuniforme sau pe rampe, peste praguri etc. Distribuie sarcina pe o suprafata mai mare decat rotile simple, reducand uzura podelei si sporind stabilitatea camionului.

Transpaletul este fabricat din otel de inalta calitate. Chiar si la sarcina maxima, poate fi pornit fara probleme. Intretinerea si service-ul acestui transpalet sunt foarte simple. Manerul ergonomic cauciucat ofera o prindere mai sigura si mai confortabila. Transpaletul este certificat CE.


Parametri tehnici:

Greutate: 70 kg

Inaltimea de ridicare: 85-205 mm

Lungimea furcii: 1150 mm

Latimea furcii: 160 mm

Latimea peste furci: 540 mm

Culoare: gri

Codul culorii: RAL 7024

Material: Otel

Capacitate de incarcare : 2000 kg

Roti in furca: Poliuretan tandem

Ridicare rapida: da

Greutate: 70 kg

Montare: Asamblat


Rating per total 0
Spune-ţi opinia
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun