You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Termeni & Conditii

     Acest site este creat exclusiv in scopuri de informare. Site-ul nu este un inlocuitor al serviciilor profesioniste oferite de specialisti.


     Pozele produselor din site sunt cu titlu de prezentare. Materialele informative si pozele de prezentare pot fi folosite doar cu acordul scris al SC Prami Sprint SRL


     RETURNAREA PRODUSELOR

     Conform legislatiei in vigoare in Romania, clientul poate renunta la produsele cumparate, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice, legislatia se aplica doar in cazul persoanelor fizice (OUG 34/2014). Renuntarea la produsele cumparate se face doar in urma unei instiintari prin e-mail sau telefonic.

     Cheltuielile de returnare a produselor cumparate din magazinul nostru vor fi suportate in totalitate de client iar rambursarea contravalorii acestora se va face in cel mult 14 de zile de la data denuntarii produsului de catre client.


     NU ACCEPTAM PENTRU RETUR:

     Produsele deteriorate: Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate (in ambalajul original nedeteriorat, cu toate accesoriile si documentele care l-au insotit).

     Produsele care prezinta urme de utilizare: Produsele care prezinte modificari fizice, lovituri, zgarieturi, uzura, etc.

     Produsele care nu au toate documentele insotitoare cu care au fost expediate (factura, garantie, manual instructiuni, etc).

     De asemenea nu acceptam la retur produsele din categoria consumabilelor, care sunt desigilate.

     In cazul produselor care au fost returnate si prezinta urme de uzura, deteriorare ne rezervam dreptul de a refuza primirea produsului sau de a percepe taxe suplimentare pentru readucerea lor la starea initiala care pot avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

     In cazul in care produsul livrat nu corespunde cu cel comandat de dvs. (caracteristici, etc.), produsul prezinta defecte de fabricatie sau componente lipsa din colet, costul de transport (sau schimbare) al produsului este suportat in intregime de noi.

     Pentru orice detalii sau neclaritati va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefonic.


     ACCEPTAREA CONDITIILOR

     Serviciile Prami Sprint sunt oferite numai persoanelor care sunt de acord cu termenii si conditiile expuse aici. Folosirea serviciilor presupune acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor sub care sunt furnizate aceste servicii. Termenii si conditiile acestor servicii pot fi schimbate in orice moment de catre furnizor, fara notificarea prealabila a utilizatorului. Utilizatorul va avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta in orice moment. In cazul in care nu este de acord cu conditiile impuse, trebuie sa inceteze folosirea serviciilor.


     OBLIGATIILE UTILIZATORULUI

     Utilizatorul are obligatia de a furniza informatii reale si corecte despre persoana sa atunci cand aceste informatii i se cer pentru crearea unui cont. In cazul in care Prami Sprint are motive sa suspecteze ca aceste informatii nu sunt reale, isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv la oricare dintre serviciile pe care le ofera. Restrictionarea accesului poate insemna stergerea contului si a tuturor informatiilor pe care le contine, stergerea optiunilor definite si interzicerea accesului.