You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Dulap vestiar, pal melaminat, 1850x530x400 mm, alb

  • Cod produs: 12194
1.122,77 Lei fără TVA: 943,50 Lei
Etichete: dulap

Descriere
Îngust și cu economie de spațiu, acest dulap laminat este ideal pentru îmbrăcăminte, încălțăminte, bagaje și alte obiecte personale. Incuietoarea cilindrică cu 2 chei asigură stocarea sigură a obiectelor de valoare în timpul absenței dumneavoastră. Ușa se deschide prin rotirea cheii în broască, care servește, de asemenea, ca mâner. Ușa poate fi montată astfel încât să se deschidă spre stânga sau spre dreapta.  Dulap pentru obiectele personale ale unui singur angajat, sau poate fi utilizat de mai multe persoane pentru a se asigura ordinea în birou, în hol sau în vestiar. Raftul de jos, care formează fundul cutiei, poate servi ca un raft pentru pantofi sau ca spațiu de depozitare pentru bagaje. Raftul de sus este perfect ca zonă de depozitare pentru mănuși și articole pentru acoperirea capului, dar poate fi de asemenea folosit si pentru consumabile de birou, magazie și alte accesorii. Dulapul dse poate personaliza cu 4 rafturi, care pot fi comandate ca accesorii. Rafturile sunt reglabile și pot fi mutate la intervale de 64 mm.

Caracteristici:

Dulap din pal cu o tijă pentru umerase si rafturi. Acesta poate fi completat cu rafturi suplimentare reglabile. Ușa poate fi montată pentru a se deschide spre stânga sau spre dreapta.
blocabil
ideal pentru îmbrăcăminte exterioară

Parametri:

Înălțime: 1850 mm
Lățime: 400 mm
Adâncime: 530 mm
Lățimea ușii: 400 mm
Usi : 1
Culoare: alb
Material: pal laminat
Masa: 38.1 kg
 Instalare: Este nevoie de instalare
Garanție: 3 ani


OBSERVATIE! Se pot achizitiona suplimentar, contra cost,  diverse componente de raft (polite, picioare, elemente de ranforsare)

Rating per total 0
Spune-ţi opinia
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun